Pravila korišćenja

Korišćenjem bilo kog dela SerbiaToursitGuide.com portala i svih njegovih delova automatski prihvatate sva aktuelna pravila korišćenja.

Korisnici su dužni da redovno čitaju pravila korišćenja, te se smatra da su korisnici kontinuiranim korišćenjem SerbiaToursitGuide.com portala, ili bilo kojeg njegovog dela, u svakom trenutku upoznati s aktuelnim pravilima korišćenja, te da su ih razumeli u celosti.

Ni jedan deo portala ne sme se koristiti u nezakonite svrhe

Firma “New Media d.o.o.” posetiocima u dobroj nameri obezbeđuje korišćenje sadržaja Serbiatouristguide.com portala. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržaje Serbiatouristguide.com portala, ukoliko ne krše pravila korišćenja.

SerbiaTouristGuide.com portal sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja saradnika, partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posetilaca i linkova na spoljne stranice.

SerbiaTouristGuide.com sadržaje objavljuje u dobroj nameri. Sve sadržaje SerbiaTouristGuide.com portala koristite na vlastitu odgovornost i SerbiaTouristGuide.com se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem.

Pristup Serbiatouristguide.com portalu i svim njegovim sadržajima dozvoljen je osobama bilo kog uzrasta.

Autorska prava

SerbiaTouristGuide.com polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala smatra se kršenjem autorskih prava SerbiaTouristGuide.com portala i podložno je tužbi.

Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala bez dozvole vlasnika autorskih prava (SerbiaTouristGuide.com, saradnici, partneri, korisnici...) smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Ukoliko smatrate da je  SerbiaTouristGuide.com povredio Vaša autorska prava, slučaj će biti odmah razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

Linkovi na spoljne stranice

SerbiaTouristGuide.com sadrži linkove na web stranice izvan vlastitog portala. SerbiaTouristGuide.com linkove objavljuje u dobroj nameri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan portala.

Spoljni saradnici

SerbiaTouristGuide.com štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj meri.

SerbiaTouristGuide.com se obavezuje da će u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati, niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

SerbiaTouristGuide.com može u skladu sa zakonom prikupljati određene podatke o korisnicima dobijene tokom korišćenja portala (isključivo podaci o računaru i podaci o Internet provajderu) ili podatke unešene u postupku registracije. Ove podatke SerbiaTouristGuide.com koristi kako bi imao informacije o korisnicima koji ga koriste, te na taj način poboljšao portal i njegove sadržaje dodatno usmerio i prilagodio publici koja ga posećuje. Na osnovu tih podataka saznajemo koji su sadržaji najpopularniji među kojom publikom.

SerbiaTouristGuide.com obavezuje se da prikupljene privatne podatke, poput e-mail adrese, imena i prezimena, neće bez dozvole svakog pojedinačnog korisnika prodavati, niti distribuirati, osim demografskih podataka za grupu korisnika bez odavanja privatnih podataka.

SerbiaTouristGuide.com se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika portala, osim u slučaju teškog kršenja pravila SerbiaTouristGuide.com portala ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

Slanje fotografija

SerbiaTouristGuide.com omogućava svojim posetiocima da pošalju svoje fotografije koje će konkuristi za postavljanje na portal. To ne znači da se objavljuju sve fotografije koje posetioci pošalju već samo one koje redakcija odabere. Takođe vas molimo da nam naknadno ne šaljete mailove sa zahtevima za obrazloženje jer fizički nismo u mogućnosti da odgovorimo na tu vrstu pitanja.

Autori čije fotografije budu objavljene biće potpisani onako kako su poslali u formi za slanje ali neće biti obavešteni o postavljanju njihovih fotografija.

Zbog nemogućnosti provere autentičnosti autora fotografije portal SerbiaTouristGuide.com ne može da odgovara za verodostojnost autora fotografije kao ni zbog eventualnog bilo kakvog kršenja autorskih prava na fotografije. Sva odgovornost za fotografije pripada isključivo autorima fotografije ili onima koji su je poslali. Mi fotografije postavljamo sa dobrom namerom i sa pretpostavkom da su oni koji fotografije šalju i stvarni autori.

U slučaju da primetite fotografiju za koju znate da je zaštićena autorskim pravom ili da je autor fotografije pogrešno potpisan, molimo vas da nam se javite na adresu info@serbiatouristguide.com kako bi preduzeli neophodne korake u ispravljanju greške. New Media ne postaje vlasnik objavljenih fotografija, ali zadržava pravo korišćenja fotografija u svojim ostalim programima i aktivnostima.

MojDucan
Posebno izdvajamo